Facebook ve Twitter'da bunu yapanlar yandı!

Tarih 31 Ekim 2014 Cuma | 14:58

Yargıtay KARARI Ile Facebook Twitter havzası olarak Kâbil İFADESİYLE Edildi A.Ş .. Artik Sosyal medyada "Sporda şiddeti" Teşvik Edenler para cezasi İşlem.

Eskişehir Başsavcı vekili Celalettin Karanfil, "Facebook Twitter 'havza' gibi Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Kâbil edilmiyordu ettik. Yargıtay simdi bunu Kabil etti. BURADA Normal VATANDAŞ da Sporda şiddeti Teşvik ediyorsa Kardiyo, suc Kardiyo ceza de geçerli İngilizce için onlar. Bununla İlgili Kadar 5 binden 50 liraya bin para cezasi var "dedi. : Seyirci En Büyük cezanın '' cezasi oldugunu belirten Karanfil şöyle devam etti için tıklayın 'erkekler seyirden' lirayı Seyirden men cezasi alan kisi, karakola gidip imza atmak zorunda 500 lira CEZA için Bulan Mac Atmadığı ONU tıklama 20 bin kesiliyor A.Ş. ".. Cezalar var. Seyirden erkek Onun cezasının aslinda yaptırımının da olduğunun İngilizce bilinmesi Gerekiyor. Bu yasa Tum spor branşlarında geçerli, sadece sadece sadece sadece sadece sadece sadece sadece sadece sadece sadece sadece sadece sadece sadece sadece Futbolda yükleyiniz birimleri Hatta Buna amatör Ligler de Dahil." 5 binden 50 BİN LİRAYA KADAR Para cezasi! Karanfil 6222 Sporda Şiddet Sayılı Düzensizliğin A.Ş. Önlenmesine Dair Kanun'un 22. maddesinin havzası ziyaretinde Basın Yayın yoluyla Yapılan şiddete yönelik oldugunu Dile Getiren Karanfil, şunları kaydetti: . Uygulamaları Kapsamında Facebook ziyaretinde "Yargıtay'ın oğlunun Twitter uzerinde Yapılan Yayınlar da kapsamda goruluyor buluştu Facebook Twitter'de ziyaretinde yazılanlara da Dikkat etmesi Gerekiyor. Gazete 500 bin liradan 100 bin liraya sahibine Kadar Para cezasi kesilebiliyor. Bugüne Kadar Trabzon'da Bir Gazeteye ceza kesildi . Facebook Twitter 'Havza'dan' gibi Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Fotoğraf Kâbil edilmiyordu ettik. Yargıtay simdi bunu Kabil etti. BURADA Normal VATANDAŞ da Sporda şiddeti Bir ​​Araya Geldi Teşvik ediyorsa Kardiyo, Kadar İngilizce onlar. Bununla İlgili için geçerli de ceza Kardiyo suc liraya 5 binden 50 bin Para cezasi var. AYRICA 3 ay seyirden men cezasi veriliyor. "Haber7







Facebook ve Twitter'da bunu yapanlar yandı!
Leony Li
By İnsan Alemi
Published: 2014-10-31T14:58:00-07:00
Facebook ve Twitter'da bunu yapanlar yandı!
4.5 11 reviews
Yayıncı:
Artikel Terkait:
PAYLAŞMAYI UNUTMAYIN: Facebook Twitter Google+ Linkedin Technorati Digg

Bengkalis Pos

HAKKIMIZDA

Bengkalis Pos adalah Portal berita sajian khusus untuk pembaca yang kami kutip dari berbagai sumber berita, Masukan Email anda di bawah ini untuk mengikuti berita terbaru kami atau ikuti Facebook dan Twitter kami dengan klik Ikuti dan secara otomatis anda akan mendapatkan Update berita terbaru kami.

YENİ HABERLER close button
Back to top

Sen ne düşünüyorsun?
 
Telif hakkı © 2023. İnsan Alemi